Begraven & cremeren aan betaalbare tarieven

In 30 jaar is er veel veranderd. De mentaliteit, de behoeftes, maar vooral het kostenplaatje van een overlijden.

In 1980 kostte een uitvaart gemiddeld 1.500€. In 2012 kwam dit in de buurt van 5.000€.

 

Bij begrafenisonderneming B-Funerals in Brussel kan u terecht voor een goedkope begrafenis, crematie of uitvaartregeling. B-Funerals biedt u niet het volledige dienstenpakket aan, maar enkel wat u als het strikt noodzakelijke beschouwt. Wanneer u beroep doet op B-Funerals, is het belangrijk om te weten dat de kwaliteit van onze diensten op meer dan 30 jaar ervaring berust in het begrafeniswezen in Brussel.

Onze doelstelling is het bieden van een kwalitatieve dienstverlening, zonder bijkomende zaken die de factuur de hoogte injagen. Wij hebben geen funerarium om u te kunnen ontvangen en beschikken ook niet over Amerikaanse lijkwagens.

 

 

Wij zijn een beperkt team en hebben geen dragers of extra personeel. Op die manier worden onze algemene kosten beperkt tot het strikte minimum zodat wij de laagste prijs kunnen waarborgen.

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor inlichtingen!

Als u absoluut dragers wenst tijdens de uitvaart, kunnen wij ze leveren, maar u kunt ook aan vrienden en familie vragen om de kist te dragen. Een bijzonder symbolisch gebaar.